تهیه پروفیل UPVC

استفاده از پروفیل upvc در صنعت در و پنجره سازی دو جداره

مواد تشکیل دهنده در تهیه پروفیل upvc

یکی از پرکاربردترین مواد اولیه در صنعت در و پنجره سازی دوجداره پروفیل upvc می باشد. برای تهیه پروفیل upvc از مشتقات اصلی نفت خام و نمک و مواد افزودنی دیگر در فرایندی پلیمری استفاده می شود. پروفیل upvc نوعی ترموپلاست مدرن به حساب می آید. این پروفیل جز پرمصرف ترین مواد اولیه در ساختن درب و پنجره های دوجداره ساختمانی به حساب می آید. پروفیل upvc سازگاری متناسبی با اکثر مناطق جغرافیایی و آب و هوایی داشته و در بازه مختلف دمایی (-۶۰ تا +۸۰ درجه سانتی گراد) از خود واکنش طبیعی نشان داده و تغییر رنگ و فرم نمی دهد.

وجود کلسیم و روی در تهیه پروفیل upvc

کلسیم و روی جای سرب را در مواد اولیه هنگام تهیه پروفیل upvc گرفته اند. به همین علت این پروفیل سازگاری بالایی با محیط زیست داشته. از طرفی دیگر وجود این مواد اولیه در سطح پروفیل upvc جلای مناسبی بوجود آورده که از جذب آلودگی های هوا جلوگیری به عمل می آورد.به دلیل حضور این مواد در ترکیب اولیه، این پلیمر از زیبایی، استحکام و سبکی وزن مناسبی برخوردار بوده همچنین وجود کلسیم و روی آن را تبدیل به پلیمری با عایق حرارتی و رطوبتی بالا و مقاوم در برابر مواد شیمیایی و عدم اشتعال کرده که باعث شده تا این ترکیب پلیمریی بهترین جایگزین برای آلیاژهای فلزی و غیرفلزی در صنعت ساختمان و در و پنجره سازی دو جداره تبدیل شود.

تهیه پروفیل upvc
تهیه پروفیل upvc

انواع پروفیل upvc در داخل کشور

پروفیل های سری 58 با عرض (۵۸ میلیمتر ) سری ۶۰ با عرض (۶۰ میلیمتر ) و سری ۷۰ با عرض (۷۰ میلیمتر ) سه نوع مختلف پروفیل در داخل کشور می باشند. از پروفیل های نام برده شده تا عرض کشویی ۸۰ میلیمتر نیز در داخل کشور وجود دارد، که این پروفیل ها با عرض 58، سه کانال (چمبر) با عرض ۶۰، سه کانال (چمبر) با چهار کانال (چمبر) و سری ۷۰، پنج کانال (چمبر) موجود است. کانال های پروفیل به لایه های درون پروفیل گفته می شود که داخل آن را به صورت لایه لایه در آورده و باعث بالا بردن استقامت پروفیل و عایق بودن بیشتر پروفیل upvc می گردد.

منبع: PPN

مواد اولیه پروفیل UPVC

برای تولید این نوع پروفیل، نیاز به ترکیب PVC با K-value تقریبا 65 است. پی وی سی ترکیبی از مشتقات نفت و نمک طعام بوده که طی فرآیند پولیمراسیون تولید می شود.

تقریبا 85% از ترکیب مواد اولیه تولید پروفیل UPVC از این ماده تشکیل می شود. علاوه بر این ماده اصلی، مواد افزودنی دیگری نیز برای ایجاد خواص مورد نیاز به ترکیب اضافه می شود که عدم وجود هر یک از آنها یا تغییر میزان به کار رفته در فرمولاسیون، می تواند خواص محصول نهایی را تحت تأثیر قرار دهد.

از مواد افزودنی مورد نیاز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پرکننده ها Fillers که مقاومت، الاستیسیته، چروکیدگی و خواص دیگر محصول نهایی را تحت تأثیر قرار می دهد.

روانسازها Lubricants که به جریان مواد در قالب حین عملیات اکستروژن و ایجاد سطحی صیقلی و شفاف در پروفیل تولید شده، کمک می کند.

تثبیت کننده های حرارتی و رنگی Stablizers که مقاومت پروفیل را در مقابل حرارت افزایش داده و سبب جلوگیری از آسیب در و پنجره ها در مجاورت هوای آزاد و حرارت حاصل از تابش خورشید می شود. تثبیت کننده های رنگی از تغییرات رنگ و خراب شدن پروفیل در مقابل اشعه ماوراء بنفش UV جلوگیری می کند.

کمک فرآیندها نیز برای تسهیل در ذوب و شکل دهی مواد به کار می روند.

Impact Modifiersبرای افزایش مقاومت پروفیل تولیدی در مقابل ضربه و انعطاف پذیری بیشتر

Dioxaide Titanium برای شفافیت رنگ پروفیل تولیدی و بازتابش اشعه ماورای بنفش

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


مشاوره تلفنی پنجره دوجداره

برای مشاوره رایگان پروژه های نوساز و تعویضی و اطلاع از قیمت در و پنجره دو جداره از ساعت 8-17 با شماره 43082-021 تماس حاصل فرمایید.

یا شماره خود را در فرم تماس با ما سایت ثبت فرمایید تا با شما تماس گرفته شود.

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه عایق کویر یزد می باشد. طراحی و بهینه سازی سایت: شرکت پارسا - Enfold Theme by Kriesi