پنجره‌ کامپوزیت (composite) چیست

پنجره‌ کامپوزیت (composite) ترکیبی از بهترین ویژگی‌های چوب و آلومینیوم را در خود دارد تا پنجره‌ای سطح بالاتر نسبت به پنجره upvc ارائه دهد. پنجره‌ کامپوزیت (composit) در درون خود از زیبایی ظاهری و عایق‌بندی مؤثر یک پنجره چوبی بهره می‌برد، اما برای نگهداری راحت‌تر و دوام بیشتر روکشی از آلومینیوم در لایه بیرونی خود دارد. بنابراین پنجره‌ای بادوام زیاد و نگهداری کم است که همچنان جذابیت چوب را در خود دارد. پس اگر به دنبال پنجره‌ای جذاب با کارایی و ماندگاری بالا هستید، قاب های کامپوزیت جواب می‌دهند.

مزایای پنجره‌ کامپوزیت (composite)

ماهیت ترکیبی پنجره‌ کامپوزیت، بهترین‌ها را از لحاظ عملکرد، قابلیت اطمینان، زیبایی‌شناسی و خواص حرارتی به شما می‌دهد. روکش فلزی باعث دوام و استحکام می‌شود و دیگر نیاز به تعمیر و نگهداری‌ای که پنجره‌های سنتی لازم دارند، نیست.

دوام بیشتر

پنجره‌های کامپوزیت بسیار بادوام هستند و عمر طولانی‌تری نسبت به پنجره‌های uPVC دارند. عمر پیشنهادی برای آن‎ها ۴۰ سال ‌است که به راحتی دوره عمر ۲۵ تا ۳۵ ساله پنجره‌های upvc را پشت سر می‌گذارد.

عایق‌‌بندی گرمایی عالی

ویژگی‌های عایق‌بندی چوب داخلی به این معنی است که گرمای بیشتری در داخل منزل حفظ می‌شود. در واقع پنجره‌های کامپوزیت خاص آب و هوای مناطق سرد هستند که عایق‌بندی در آنجا یک ضرورت است!

ذخیره انرژی

اگر شما گرمای کمتری را از طریق پنجره‌های خود هدر ‌دهید، می‌توانید میزان استفاده از سیستم گرمایش خود را کاهش دهید. به این معنی که سوخت کمتری مصرف می‌کنید و استفاده از سوخت کم‌تر یعنی کاهش ردپای کربن در خانه شما!

محکم و قابل‌اعتماد

هم چوب و هم آلومینیوم به استحکام مشهور هستند. بنابراین ترکیب این مواد در یک قاب منجر به تولید پنجره‌ای بسیار قوی می‌شود که می‌تواند امنیت منزل شما را بهبود بخشد.

حفظ و نگهداری کم

اگرچه چوب به حفظ و نگهداری زیاد مشهور است، در پنجره‌های کامپوزیت، چوب در ساختار داخلی پنجره قرار دارد. بنابراین در معرض هوای بیرون نیست و نمای بیرونی هم که آلومینیوم است نیاز به تعمیر و نگهداری ندارد.

قابل بازیافت

هم آلومینیوم و هم چوب، مواد قابل بازیافت هستند که علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف انرژی باعث می‌شوند پنجره‌های کامپوزیت سازگاری بهتری با محیط‌زیست داشته باشند.

طرح‌های جذاب و انعطاف‌پذیر

پنجره‌های کامپوزیت طیف وسیعی از رنگ، اندازه و سبک‌های مختلف دارند و مالکان خانه به راحتی می‌تواند پنجره‌های دلخواه خود را پیدا کنند. اکثر تولیدکنندگان، سرویس تطبیق رنگ RAL* را برای پنجره‌های کامپوزیت با پوشش آلومینیوم پیشنهاد می‌کنند.

روکش‌های براق، مات و روکش ساتنی که به صورت پودر پاششی روی آلومینیوم آندیک همه در دسترس هستند. در داخل پنجره، چوب هم می‌تواند لکه‌دار، لاک الکلی و یا رنگ‌شده متناسب با سلیقه شما باشد. پنجره‌های کامپوزیت در انواع مختلفی از طرح‌ها و قالب‌های بازشو، کشویی و لولایی در دسترس هستند.

معایب پنجره کامپوزیت (composite)

تنها عیب پنجره‌ کامپوزیت هزینه آن‌ است که ممکن است به اندازه پنجره‌ upvc مقرون‌به‌صرفه نباشند.

پنجره کامپوزیت composite

پنجره کامپوزیت

نتیجه‌گیری

پنجره‌های upvc بیشتر محبوب هستند چون ارزان‌ترین نوع فریم را دارند و شما می‌توانید با هزینه کمی آن را بخرید. در عین حال پنجره‌های کامپوزیت در کاهش صورتحساب‌های سیستم‌های گرمایشی و صرفه‌جویی در انرژی و عایق‌بندی بسیار خوب هستند و گرمای بیشتری را در داخل خانه حفظ می‌کنند.


*سیستم کد گذاری RAL رنگ، یک سیستم کد گذاری جهانی برای تعریف رنگ ها از جمله رنگهای پوششی است که در سال ۱۹۲۷ در آلمان با ۴۰ رنگ راه اندازی شد و RAL مخفف نام مبتکر این سیستم نامگذاری یعنی Reichs-Ausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung است.


منبع: windows guide