استفاده فوم های پلی پورتان در صنعت ساختمان

استفاده فوم های پلی پورتان در صنعت ساختمان

با پیشرفت تکنولوژی ، صنعت ساختمان هم دچار تغییرات بسیاری شده است . کارفرمایان و مهندسین در تلاش هستند تا ضمن صرفه جویی در وقت و هزینه ، شرایطی را ایجاد کنند تا امنیت و آرامش برای مصرف کنندگان بیشتر شود.

با وارد شدن فوم پلی اورتان در صنعت ساختمان تحول عظیمی به وقوع پیوست بر اساس تحقیقات دپارتمان انرژی در آمریکا ، حدود 40درصد ازبه هدر رفتن انرژی از طریق درب و پنجره صورت میگیرد که با استفاده از فوم پلی اورتان این اتلاف انرژی تا حدود 50درصد در مقایسه با مصالح سنتی کاهش می یابد.

فوم ها عایق های مناسبی در برابر گرما و سرما به شمار می آیند و این امر سبب کاهش مصرف انرژی و به تبع آن کاهش هزینه می شود.

از آنجا که رطوبت باعث کاهش عمر ساختمان می شود و عمر مفید ساختمان و فرسایش سریع تر می شود .لذا با استفاده از فوم های پلی اورتان به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت می تواند نقش به سزایی داشته باشد و همچنین این فوم ها عایق مناسبی در برابر نفوذ صدا هستند.

فوم های پلی اورتان انواع مختلف دارد که ما در اینجا به اختصار چند نمونه  ار معرفی میکنیم :

1-فوم پلی اورتان با نازل :

در فوم پلی اورتان وجود نازل باعث می شود تا تزریق فوم دقیقا در محل مورد نظر صورت گیرد و اطراف کار آلوده و کثیف نشود و کار با این فوم خیلی آسان است .

2-فوم پلی اورتان دارای شیر اطمینان :

وجود شیر اطمینان این امکان را به شما می دهد تا به دفعات ازیک فوم استفاده کنید و به علاوه شیر اطمینان مانع مسدود شدن نازل می شود و کنترل بهتری در جریان خروجی فوم ایجاد می کند.

3- فوم های گان خور :

گان ابزاری است جهت تزریق فوم که مورد استفاده قرار میگیرد و پیچ تنظیم خروجی گان امکان تنظیم میزان فوم خروجی را در حد مطلوب فراهم می کند و مجرای خروجی فوم در هنگام استفاده از گان مسدود نمی شود و در پروژه های بزرگ کاربران بیشتری علاقمند به استفاده از گان هستند.

4- فوم های کمبو :

این مدل فوم قابلیت استفاده از گان و نازل را برای کاربر فراهم می کند و کاربرمی تواند بنا بر نیاز و شرایط خود از یکی از شیوه ها استفاده کند .

5- فوم های پلی اورتان ضد حریق :

استفاده از مصالح نسوز در ساختمان امری مهم و حیاتی برای امنیت است . لذا گروهی از این فوم ها با درجه اشتعال پذیری معمولی (B2) و سخت (B1) جهت استفاده در ساختمان تولید و عرضه می شود .

6- فوم های پربازده :

فوم های هستند که علی رغم داشتن قوطی مشابه فوم های معمولی قابلیت بازدهی متری یا حجمی بیشتری دارند ، که معمولا به آنها فوم ماکسیم یا نام های مشابه می گویند .

میزان خروجی این فوم ها به دلیل قطعه ای که در سر نازل کار گذاشته می شود بسیار اندک است و برای پر کردن حفره ها و درزهای باریک مناسب است .

و در آخر فوم پاک کن ها هستند که می توان برای تمیز کردن گان و شیر نازل از آنها استفاده کرد .